marți, 24 martie 2009

Dupa cum am mai zis , voi posta primul capitol al cartii . Se pare ca nerabdarea ma determina sa o fac chiar in seara in care blogul a fost creat , dupa cum am spus , critica este bineip_filelist.xml">

Capitolul I-Prolog

Intr-o lume unde totul a fost uitat , o lume unde speranta si vointa inca mai exista , ca o mica flacara ce arde palpaitor , locuitorii Azerothului isi plang de mila si spera la venirea unui ajutor , dar de unde ? Dupa moartea Tyrandei Whisperwind si a lui Furion , teritoriul Elfilor Noptii a fost cucerit de Legiunea Intunecata . De aici a inceput expanisunea lor , cucerind mai tarziu Stormwindul , Thunder Bluff , pana au reusit sa captureze toate teritoriile locuite de rasele libere . Toti locuitorii au fost luati in sclavie sau ucisi fara mila de membrii insetati de razboi ai Legiunii Intunecate . Din Booty Bay pana in Ironforge-ul gnomilor si al dwarfilor , toti au cazut rapusi de puterea nemasurata a Legiunii .

Se auzeau zvonuri despre niste grupari care au scapat , au reusit sa se ascunda in locuri negasite pana acum . Cei luati in sclavie se intrebau daca mai are rost sa se gandeasca la faptul ca cineva ar fi putut sa scape din ghearele acestor monstri .

Thrall a fost dat disparut din ziua in care Orgrimmar era asediat . Majoritatea oamenilor sai se gandeau ca i-a lasat balta , ca liderul lor iubit a dat bir cu fugitii , ceva ce nu a mai facut pana acum. O mica parte insa , inca se gandeau ca vor fi salvati , ca el va iesi la iveala si va reusi sa-i salveze .

La cativa kilometri de Orgrimmar , Legiunea a construit o tabara de aparare , pentru a da timp Orgrimarului sa se pregateasca in cazul in care are loc un asediu neasteptat . La Rascruce , doua mii de trupe au fost plasate pentru a tine orice armata pe loc pana ce Orgrimmar reuseste sa se pregateasca . Kil’Jaeden era un geniu in ale razboiului . Isi apara noul teritoriu cu iscusinta , desi tot Azerothul este cucerit si nimeni nu mai poate strange o armata destul de numeroasa sa invinga macar trupele asezate la Rascruce , acesta isi ia masuri de precautie . Locuitorii Azerothului au luptat si au castigat o data impotriva fratelui sau , Archimonde , nu ar fi intelept sa lase lesa slaba .

Sclavii au fost pusi la munca , avand 10 ore de munca infernala pe zi , iar in restul zilei li se dadea timp pentru masa si somn . Toate rasele Azerothului erau acum in aceeasi situatie , gnomi , dwarfi , draenei , oameni , troli , orci , elfi ai noptii , elfi ai marelui consiliu (de la moartea lui Kael’Thas , acestia si-au schimbat numele ) , taureni si Cei Uitati . Toti erau sclavii Legiunii si se ajutau reciproc . Gnomii aveau probleme cu munca fizica , nefiind prea dezvoltati .

Mai multe zvonuri incepeau sa apara , despre cateva grupuri de supravietuitori care incep sa atace convoaiele cu provizii ale Legiunii , sau le rezista atacurile cu bariere magice . Cine sunt aceste grupuri care sfideaza puterea nelimitata a Legiunii ?

Am uitat sa mentionez si faptul ca aceasta carte este inspirata de un joc MMORPG numit "World of Warcraft " . Da , este un viciu , dar macar a reusit sa creeze ceva . Voi posta urmatorul capitol in doua zile .


Best regards ,

Raziel


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu